Match summarisation.
Posted on Monday, August 13, 13.8.12, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) So, it's been a long time since I wrote anything here. :) nak cerita pasal ransfer updates, rasa-rasa semua dah tahu dua signing kita yang amat menggembirakan semua orang. Ok, kepada yang tak tahu, dua signing itu adalah Fabio Borini dan Joe Allen. :)

baru masuk, dah ada score goal. :) This is Borini.


while this is Joe Allen. 

To Borini, kita dah dapat tengok persembahannya semasa lawan FC Gomel. Tapi kita tidak berapa bertuah untuk melihat persembahan Joe Allen kerana Swansea telah meletakkan syarat bahawa Joe Allen tak akan beraksi dalam apa-apa match pre-season. 

So, in today's post, I'll write my summary about two games that is recently being played by Liverpool.

First match, kita lawan FC Gomel. Seriously, aku amat terkesima melihat persembahan player baru kita, Fabio Borini. Semasa lawan Fc Gomel, gol yang dia buat amat cantik. Dengan first touch yang kuat, bola itu menerjah masuk gawang Fc Gomel. :D Gol Gerrard dah tak boleh nak kata apa lah kan, bola tu memang terhidang untuk dia, nice finishing. Another goal for ur captain Fantastic. xD Gol from Johnson is awesome. tak lupa jugak gol from Downing. xD at last, we can see a goal produced from Downing. Untuk aku, aku rasa, Downing dah semakin serasi dengan Liverpool. Overall, match tempo laju, passing is accurate, and defence mantopp. xD dah tak boleh nak kritik apa-apa lagi dah. tapi, ni baru Fc Gomel, there's more matches to come. :) Apa-apa hal, 

Match dengan Bayern Leverkusen, yup, there's nothing more to say for the first half. Semua berjalan lancar. Tapi apa yang aku nak tekankan semalam, Carroll GOL!!!! yup, he proves his worth. I really hope that BR will give him more chances to play. Lagi satu, Sterling GOL!!!! nampak tak? nampak tak? nampak tak Player akademi kita hebat belaka. Tak sabar nak tengok Suso Hernandez beraksi. :) So dalam dua match ni, kita menang, but still, masih banyak cabaran perlu kita harungi.

Sama-sama kita tunggu, as always, You'll Never Walk Alone. I hope it is not too late to wis Lucas, "WELCOME BACK TO ANFIELD!!"

Sekian,
Haziq. :)
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.