Tak tidur-tidur. =="
Posted on Saturday, February 4, 4.2.12, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) so, it is 3.23 a.m. in the morning and I still couldn't sleep. ==" dah try tidur, tak dapat-dapat. ==" so, apa lagi, bukak la komputer cousin aku ni, and bukak Facebook, dah habis notifications, scroll-scroll sikit, hentam fan M.U yang biadap sikit, and cari orang yang nak didajalkan, akhirnya aku mengalah. Bosan. TIADA AKTIVITI THAT IS WORTH STAYING ON FACEBOOK.

Then, bukak la twitter, kutuk-kutuk someone with my lovely sister, and tweet kat TMJ and PM kita pasal baucar buku, and, tweet something that make me realize that I am bored. So, dah baca tweet orang yang tengah stress, tengah lapar, segala retweet, aku pon decided to sign out.

Then, back to ol' blogger. :) so, then, decided to write something on this blog, in this post, but the monitor seems to mocking me as I was not typing anything. ==" at last, decided to write something about today's event.

Atas dasar insomnia dan kebosanan, di sini aku mengumumkan, hari ini adalah hari jadi anak sedara aku yang sulung di sebelah mak aku iaitu Khalisha Zaraa. Ini adalah harijadinya yang pertama, so, my lovely cousin decided to make a party for her. ==" well, I'll make sure that today's event will be documented either in a form of pictures or movies. So that 10 years from today, that little girl will know how much we love her. :D hee~ akhirnya dapat bergambar dengan dia. :D Bapanya pelik, dengan adik-beradik aku yang lain, she refused to be with them, but bila dengan aku, she'll ask me to take her around the house. Awww, terharu pulak. Mula la dalam otak pikir bila nak dapat anak. hahahahaha. Miang punya budak. =="

Around 8.30, tauke belon a.k.a ayah sedare aku a.k.a atok sedare icha (nama timangan anak sedare aku) tiba. so, sesi meniup belon and deco rumah bermula. For starter, icha amat diam, but bila dah banyak belon yang kami tiup, she started to get warmed up and played with all the balloons. Dia sungguh excited sampai aku nak ambil gambar pon susah. hahahahahaha. She's a weird kid, or gifted kid, I don't know but I prefer gifted kid. Why? Whenever a balloon get pop out, she'll just hang tight, then, she'll try to pop another balloon. hahaha. tak banyak budak yang tak akan menangis kalau belon pecah. tapi, for this girl, dia makin excited bila belon pecah. =="

oh crap, dah 3.28 a.m. Aku dah 11 minit membebel kat blog ni. Time for sleep!!!! pagi ni nak tampal-tampal lagi banner. :D

Kepada Cikgu Isma, MAAFKAN SAYA KERANA TIDAK DAPAT MENGHADIRI MAJLIS PERKAHWINAN CIKGU. so, SELAMAT PENGANTIN BARU. :D

Sekian,
Haziq. :)

p/s : tunggu text dari seseorang di tengah malam, tapi tak sampai2. hahaha xD
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.