Sekian Lama. :'D
Posted on Monday, February 20, 20.2.12, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) yes, dah lama kot aku tak update blog ni. bukan taknak, tapi tak ada ilham nak cerita pasal apa. hahahaha. ==" well, sejak kebelakangan ni, tak da mod je keje, tu yang malas nak update apa-apa. but then, hari ini, walau demam melanda badan ini, aku gagahkan diri nak mengupdate blog ini. xD

Ok, aku tak tahu nak update apa sebab sumpah aku blank sekarang ni. Blank yang sama ketika aku menghadapai Trial SPM ketika menjawab kertas AddMaths. ==" There's nothing inside my brain. Nak cerita pasal hal dunia, wah, gila, aku pon tak tahu sangat. Yang aku tahu, kat Malaysia ni, virus yang sedang menular adalah ROTA virus. ROTA? Tu bukan nama jajan perisa udang ke? apa kena mengena jajan tu dengan virus ni? So, nak cerita lebih lanjut pon, aku pon tak tahu apa kejadahnya benda ni, just nak nasihatkanlah pada semua readers (ada ke?), jaga diri  baik-baik. Jaga kesihatan baik-baik, korang taknak melepas apa yang terjadi kat sekitar korang. Bayangkan ea, kalau korang demam, then hari tu ada friendly match antara team korang dengan satu team yang hebat, ia menjadi satu tempat untuk korang menajamkan skill dan bersenam, tuptup, korang demam, and tak boleh datang. Melepas weyhhhh.

Lagi satu yan sedang hot kat dunia ini adalah kematian Mendiang Whitney Houston. Siapakah Whitney Houston? Beliau adalah seorang artis dari AS dan dikaakan beliau telah membuat satu revolusi dalam dunia nyanyian. Aku pon tak tahu sebenarnya siapa gerangannya, tapi yang nak buat aku ketawakan, apa tau, aku baca kat laman web 9gag ni, (to all 9gaggers who reads my blog, thanks,do comments), kebanyakan orang hanya akan mengaku mereka itu NUMBER 1 fan of any artist bila artist tu dah meninggal je. hahahaha. Tak percaya? masa MJ mati, jualan rekod-rekod lama dia meningkat naik sebab orang ramai ingin tahu apa hebatnya lagu dia, haaaa, time tu la baru orang nak ngaku "I'm his number 1 die hard fan!!" tolonglah jangan jadi manusia hipokrit macam ni. Orang tu dah mati baru nak ngaku sana sini. siap beli baju lah, apa lah. sengal. =="

Dalam demam-demam and tak ada mood ni pon, there's one thing that actually make me laugh so hard that I can die of laughter. nak tahu apa? I just discovered 9gag!!! :D bukan just discovered, dah lama tahu, just dulu bukanlah avid reader, tapi lepas adik aku syok baca benda tu, aku pon join ah. then I know, there's so many out there yang rupanya facing the same problems like me. hahahahaha. and laman web 9gag ni, dia memuji kepandaian orang Asia dan mengutuk orang Amerika. hahaha. bagi mereka, orang AS ni noob noob ah. you guys should check that web out. here's the link. Just click this, 9gag - Just For Fun! .. Oh ya, kepada alim ulama, saya tak syorkan anda baca benda ni sebab it's anti-religious. Bukan saya orang tak beragama, saya just baca, agama saya tetap satu iaitu Islam di hatiku. :D

So, sekian sahaja, bagi orang yang sedang blank, panjang gak post aku ni. :D

Sekain,
Haziq. :D
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.