Perasaan Campur-Campur. x')
Posted on Saturday, January 14, 14.1.12, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) Human have emotions, so did animals. but, right now, I really don't want any emotions. ==" I hate being a human who have emotions. Can I get rid of these useless emotions? They only make me sad and wanna cry. ==" o God, why do you give all these useless emotions??!!! ergh..

Ok, enough wuth the English part, so, harini, post, aku pon tak tahu nak tulis apa. Sumpah, perasaan aku bercampur baur, ada gembira, ada sedih, ada bengang, ada juga terharu. well, aku gembira for salah sorang manusia yang aku agak rapat dah jumpa her soledad. :) good for you. tapi sedih jugak sebab aku try usha lama-lama,tak dapat. hahahahaha. just joking. :D salah ke aku gembira for korang? well, awak dapat a guy who really loves you. dia sanggup kol aku nak dapatkn restu untuk usha kau. hahahhaa. tak banyak lelaki sanggup berbuat begitu. and judging by his tone, he's a decent man. cara dia cakap pon buat aku rase sejuk hati. hahahaha. well, brader, go strive your way towards her. tapi, aku harap kau jangan buat dia nangis. Sumpah aku cakap, penat aku tengok dia menangis sebab satu lelaki tak berapa nak guna. and, please, jangan jeles kalau aku bnyak mengadu kat dia. please please. dia je tempat aku mengadu. selain bija~ hahahahaha. tapi, kalau kau nak halang jugak, aku paham. aku undurkan diri. :)

Lagi satu, jangan kau cuba nak cabuli kehormatan dia. Lead her towards a right way of life. Jangan biarkan akidah dia terpesong. Kalau kau buat macam tu, aku cari kau sampai ke lubang kuman sekalipun. aku harap kau jaga dia dengan baik. Jaga dia macam kau jaga nyawa kau.

Kepada insan yang aku cakap kan dalam post ni, well, thanks sebab selalu buat aku gelak, layan kepala aku yang tak berapa nak betul ni, dengar masalah aku, well, kau dah macam adik perempuan aku sendiri. ye lah kan, orang tak ada adik perempuan, jaganya lebih sikit. hahahaha. terharu bila kau cakap jangan tinggalkan kau tu. aku cuba tak tinggalkan kau. :) tapi, kalau dah berpunya tu, paham-paham lah kalau msej dari aku dah kurang. :) nanti mamat tu jeles lak. hahahahahhaa.pape hal, boleh rujuk aku lagi. selagi aku tak temui ajal aku. I'll always be there for you. :)

Sekian sahaja,
Haziq. :)
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.