Call Of Duty 4 : Modern Warfare
Posted on Sunday, January 15, 15.1.12, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) so, aku nak lepaskan segala tension dalam otak ni japp, huh. tadi kami beramai-ramai ke CC untuk bermain game yang baru kami discover iaitu CoD 4. :D graphicnya, pergh, gempak gila!!!! memang macam real life la kan. hahahaha ya, kami semua gamers tegar bila dah discover satu game yang best. :D ketagih dia boleh jadi gila. lagi-lagi bila main bersama kawan-kawan. hahahaha.

So, sepanjang dua hari kami main game tu, macam-macam berlaku. who knows yang cikgu kitorang pon join main game tu. hahahahaha. and then, bila dah tulis nama, hahahahaha, dah dengan kawan-kawan, nama macam-macam keluar. :D tak bahan 18++, nama-nama bekas cikgu kitorang jadi mangsa menjadi nama avatar kitorang dalam game tu. hahaha.

And then, main memang semua ta reti duduk diam. Bila kena bunuh je, mesti ada je maki hamun keluar. hahaha. yang tak boleh blah, Ariff, main memang mulut bising. :D "Mati kau Mati kau," "Pehh!! sedap tak kena makan peluruaku?" ini antara trademark dia bila tengah main. :D and kitorang akan gelakkan dia ramai-ramai bila dia pulak kena 'makan' peluru kitorang. :D

Si Amir Izzat pulak, kerja nya guna sniper jee. hahahaha. Sakit hati aku bila kena bunuh dengan dia dari jarak jauh. ==" tapi paling syok bila dapat bunuh dia dari belakang. hahahahahahaa. sesenyap kau pon aku boleh tau kau sembunyi kat mana la Amir oiiii. :D

Yang lain, main pon dah macam orang gila. :D semua gelak ketawa, hilang masalah dunia, bila balik, mulalah bercerita. hahahahaha, aku harap kita dapat gather lagi sekali, lagi ramai, main game yang sama, :D

Sekian,
Haziq.


Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.