Aonther perasaan campur-campur
Posted on Saturday, January 14, 14.1.12, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) oh crap. well, when I thought everything's doing great, it turn out to be NOT great. so, aku dah plan banyak benda disaat ambil result nanti. apa pon result aku, aku akan buat benda-benda ni. salah satunya, nak jumpa dengan seorang manusia bergelar perempuan ni. Aku dah excited la kan, dulu macam lost contact kan, then bila aku mesej dia, dia balas, tatkala tu, memang dunia ini indah, bunga-bungaan mekar, sang lebah riang mencari madu. Ya, aku gembira bila dia balas mesej aku. Salah? korang paham kan bila orang tu dah lama tak mesej dengan kita, then tiba-tiba kita mesej dengan agak lama, gembira lah kan. so, semangat membara nak jumpa kau kali terakhir sebelum aku berangkat meneruskan pelajaranku. Ya, aku tak sabar.


And then,



BAMMMMMM!!!!!
LETUPAN DI MUKA KU!!!!!
Jangan risau. It is not fatal. Maybe just a little bit heartache and all. Most of all, I feel stupid. ==" I just ruined my greatest oppurtunity to talk to you, face-to-face, at school that day, but I just blew it. Haziq, U ARE STUPID. I know. ergh. oh ya, lupa nak beritahu apakah letupan itu. well, as I browsing my reading list, I found out that she updated her blog. Well, congratulation because you achieve success in PMR. But, oh man, really? Letupan itu adalah letupan saat aku tahu yang dia akan berpindah sekolah. Tuhan, aku dah banyak doa dia tak pindah, supaya aku dapat jumpa dia kali akhir, tapi kenapa Kau tulis di buku kehidupannya supaya dia pindah? ke salah aku sebab tak usaha pujuk dia tak pindah?? aduhaiiiiii....




*bukak lagu sedih sementara*

 Then I thought, well, ini untuk masa depan kau jugak kan? tak apalah, walau impian aku nak jumpa kau kali akhir tak kesampaian, mungkin Tuhan dah tetapkan dimana kita akan berjumpa, Or di SMK Tasek Utara 2 adalah kali terakhir kita berjumpa. So, pesanan untuk kau, kat teknik tu baik-baik tau. :') belajar betol-betol. buat mak ayah kau gembira dengan result kau macam kau dah buat untuk PMR. Jaga ibadat kau kat sana. Solat jangan lupa. Jangan bagi lelaki lain sentruh kau. Jaga diri kat sana. :')

Walau dengan hati tak rela, aku ucapkan, Selamat Maju Jaya ye. :')

Sekian,
Haziq. :')

p/s : Aku mimpi SPM dapat 4a je. T-T
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.