T-T
Posted on Tuesday, December 27, 27.12.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) huh. bangun pagi-pagi semangat nak pergi joging. so, aku dan kawan aku, Amiruddin, pergilah start berjogging pada pukul 7.00 pagi. :D mula-mula plan nak pergi ke stadium. tapi ubah plan. so kitorang lalu depan sekolah lama kitorang, SMK Tasek Utara 2. :D so, walaupun jalan tu pernah bagi nightmare kat kitorang, tapi kitorang beranikan diri. :D Alhamdulillah tak ada makhluk haram tu. :D perjalanan berjalan lancar. :D

then, dah dekat dengan depan sekolah, aku nampak kelibat tiga manusia. aku terkaku. moment 2 years ago came into my mind. that time, aku dan kawan aku, Ipin pergi joging. sambil tu, ada 3 orang budak ni, diorang nak pinjam DVD Paranormal Activity. :) and tahun ni, kelibat 3 orang tu sama. duduk tempat sama, goyangan kaki yang sama, and paling aku tak boleh lupa tadi, salah sorang dari mereka tu pakai spek sama dengan dia. T-T and aku dan budak tu bertentang mata. walau dari jauh, tapi aku dapat tau mata kitorang bertentang. sebab dia pandang aku lama. aku kaku. so, Amir pon ketuk belakang aku suruh patah balik, sebab dia pakai seluar pendek. aku tanpa fikir panjang, ikut je. sepanjang joging tu, aku fikir, betul ke budak tu budak yang aku fikir? kenapa aku tak berani lalu situ? aduhhhh, kenapa la aku tak lalu tadi? T-T

Sumpah, aku fikir kau tadi. kenapa laaaaaa tak lalu situ tadi??!!! ergh. then, kitorang just main sepak bola depan library tu. bila tengok jejantas tu, aku teringat time kau ketawakan kitorang main kat situ. ==" yeah. korang tiga orang. dari atas jejantas, korang gelakkan, then belikan aiskrim to one of my friends. haha. yee, aku masih ingat tentang tu. :) tiap-tiap kali main kat situ, aku akan ingat. :)

dah lah, benda dah lepas, tinggal kenangan.

Sekian,
Haziq. :D

p/s : tak ada niat nak cari kerja, tapi dah apply kerja kat Petronas. :D
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.