So...... itu sebabnya. =="
Posted on Thursday, December 29, 29.12.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) haha! sedang aku blogwalking-walking, aku p la satu blog ni, nama blognya, Faqihah Husni. :D klik sini. and as I was scrolling down, nampak lah beberapa post tentang contest. :D hoh, aku pon macam excited la kan, tengok hadiah pon best-best. ada yang bagi cash as the prize, ada yg bagi barangan wanita. hahahahaha. hadiah tu, aku taknak. aku pun bacalah sampai habis. bila tengok terms and condition dia, adess, memang aku takkan masuk. hahahaha.

salah satunya, "blog mesti kemas dan cantik".and I was like, oh crap, blog aku tah pape. ==" kalau nak dibandingkan degnan yang lain-lain. hahaha. then, I realize, patutlah tak ada barangan lelaki sebagai hadiah or lelaki yang handle contest ni, majoriti perempuan yang masuk. hahahaha. so, aku ubah fikiran. :D

Patutlah selama ni budak perempuan yang gila meng-edit skin blog la, edit tu, edit ni. ==" and lelaki punya, simple gila. hahaha. well, simple tapi berinfomatif. :D wee~ contoh lelaki punya, macam aku punya. hahaha. ni pon orang cakap dah mengalahkan perempuan. =="

Walau aku tak masuk, tapi, bila aku baca T&C dia, dia suo buat satu entry pasal contest tu. aku dengan rela hati buat entry tentang contest tu. :D wait a minute. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, xpon, korang pergi je laaa  ke sini. :D kalau berminat, masuk la yee. :D moga korang menang. :D

post ni khas for bloggers yang ingin dapatkan duit poket. :D pastikan edit lawa-lawa. :D kalau menang, bagi la aku sikit adiahnyaa. :D hahahah. :D

Sekian,
Haziq. :D

p/s : actually, tak ada bahan nak di-blog kan, so, nampaklah benda alah ni. :D
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.