Kerja!! xD
Posted on Wednesday, December 21, 21.12.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) oyeah oyeah oyeah. kerja kerja kerja. excited gilak!! :D sengal lu, bwatpe nak excited? kerja pun tak dapat lagi. :D ok, so, today's post is about kerja. kerja. kerja. siapa kata lepas SPM best? sengal betul siapa cakap macam gituuu. truly, amat tak best. :D siapa kata bebas? takda nya bebas. selagi duduk rumah ibu and ayah, tak ada nya bebas macam apa yang korang fikirkan. so, recently, aku hello-hello lah beberapa kawan aku nak ajak main badminton or pootsal, aktiviti yang dah lama kami tinggalkan sebab tang tu SPM dah dekat, bila call, ni jawapan diorang,

"bro, maap ah, aku ada kerja ah. sori ea. bila cuti nanti aku bgtau"
"der, adoii, aku ada hal ah, nak kena pergi interview kerja, sori eh, hari lain tau. :)"
"ea, aku ada kerja ah."
"kerja ah"
"aku bzy ah, kau bukan nak cakap awal-awal."


Ok, tha's some of the answers yang agak selalu aku dapat bila call diorang. ==" kenapa lah korang kena kerja ek? nak cari pengalaman?alaa, jangan la kerja dulu. kita kan baru habis SPM. enjoy la dulu. ni baru 17 tahun korang dah stress dengan kerja. T-T nanti bila ajak keluar, korang tak boleh pergi, cakap tak ajak pulak. T-T tak pe lah, korang kerja pon, kerja lah. :) baru ada pengalaman yedakk? haaa, so bagi sesiapa yang dah bekerja, kerja baik-baik. :) jangan jadi malas. :D

Sekian,
Haziq. :D
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.