18-11-2011
Posted on Saturday, November 19, 19.11.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. tak jawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) Ok, I don't know where to start, Yesterday, it was like a happy time for me. *mostly la kan..* Even ada beberapa sebab yang membuatkan aku sedikit sebak, tapi overall, it was all OK. Tahniah kepada semua pengawas yang terlibat. :) bawah ini adalah some of the pictures. Credits to Nur Nabila Syazwani. :)

Sorry, malas nak rotate. :D

From left : Ezzati, Nabila, Ummi, Sarina. :D
4 insan yang berjaya membuat hari aku gembira. :) Dari kiri: Nabila, Sarah, Umi Umairah, Farisha. tak cukop lagi seorang, kalau dia ada, mesti lagi best. :)   
Hee~ Ariff, kawan baik aku. :)
Blurrrrr~ teka lah siapa dalam gambar tu. :D
KAMAL! Mamat yang bawak g jalan-jalan sebab nak lari semalam. :D
Budak maket. tak perlu sebut nama kot. =="
   
Suka2. :)
 OK.  maybe ni sahaja gambarnya. haha. xD kepada Nabila, Umi, Sarah, Farisha, thanks for the pizza. :) Saya akan sentiasa ingat tentang kamu semua. :) kalau ada apa-apa hal, just give me a call or text me. :)

Sekian sahaja,
Haziq. :')


A day with you guys, is enough in making me happy through the months. :)
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.