Tolonglah.. =="
Posted on Friday, October 21, 21.10.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. Xjawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) hee~ kawan-kawan, saya nak minta tolong boleh?? TOLONG JANGAN TANYA SAYA DENGAN SIAPA LAGI BOLEH?? saya tak suka bila awak datang kepada saya, then tanya "Haziq, kau dengan sape sekarang ni??" you all know that i just can't answer that kind of question. :) not that i don't want you all to know, but I don't know why, I just can't answer it,I only can smile. xD so, maaf la banyak-banyak kalau aku tak boleh sediakan jawapan aku . :) alah, kalau aku jawab pon, korang akan just mengutuk aku je. so, better you all didn't know. :) tapi di sini aku jelaskan, aku masih tiada dengan sesiapa lagi.. hahaha

ok, post kali ni, aku nak sambung cerita tentang movi called Real Steel. yup, sambungan post sebelum ini. post sebelum ini memang aku nak beri ulasan panjang sikit tapi something stop me.. ==" so, aku sambung dalam post ini..

Bagi aku yang tidak berapa profesional ni, movie ini has a full package. :) kenapa aku cakap begini, or in this context, why did I say that this movie has a full movie package, wel, for the first time, aku nampak satu movie yang sepatutnya action-packed tapi telah berjaya menyentuh jiwa aku. Aku taip la kan, cerita ni tak akan biarkan kamu semua senang duduk dalam panggung. full of action and suspense. xD well, ,lawaknya pon boleh tahan. :D kepada sesiapa yang dah tengok, mesti korang suka part yang Max tu menari dengan robot dia kan? comel kan? haha. Menipulah aku kalau aku tak pandang respek pada graphic supervisor ea? ntah lah, tapi yg in charge of graphic CGI ni, pergh, gila ah. CGI nya amat cantik. :D sumpah, aku in awe bila tengok robot-robot tu berlawan.. huuu~ kan bagus kalau aku ada robot macam gitu. xD well,, ni lah serba sedikit tentang apa yang aku fikirkan tentang cerita itu. for me,RM 12.00 is really worth it. :) good job to Hugh Jackman. xD


favourite scene di mana Hugh Jackman ajar Atom bertinju cara manusia. xD

k, sampai disini sahaja, aku harap korang pergilah tengok.. xD
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.