Cuti NEVER means CUTI. T.T
Posted on Friday, October 21, 21.10.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. Xjawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) hee~ segarnya bangun daripada tidur. :) alhamdulillah, aku diberi rezeki oleh Maha Pencipta untuk terus kekal hidup di dunia ini. Alhamdulillah, eh, haaa,, sebelum saya terlupa, to all Malaysians out there no matter what race you are, I am wishing you all a very Happy Deepavali. :) tak kisahlah kamu yang membaca ni keturunan Melayu ke,India ke, Cina ke, tapi kan kita under one nation, so, kita berhak celebrate sama-sama. :) even when Eidilfitri pon kita celebrate sama-sama. so, apa salahnya kita bersama-sama, menyambut Deepavali?? Ada tercatat ke di mana-mana bahawa kita tak boleh merayakan perayaan kaum lain?? janganlah kolot sangat sampai agama lain punya perayaan pon kita taknak sama-sama sambut. =.="

So, when a celebration comes, there's always a holiday for us students. xD bila dah nama holiday, apa lagi kan, kita ingat nak main jelah, dah lah SPM dah nak dekat. bila makin dekat, makin banyak cuti yang kami dapat. Cuti Raya Haji lagi. hahaha. Calon SPM tahun ni agak banyak cutinya ya. Jangan kami tak dapat buat sudah. hahaha. ok, bila dah tahu cuti tu, kami agak excited la kan. akhirnya, dapat jga kami merehatkan minda, bertenang. tapi! sangkaan kami meleset. kerja rumah menimbun. ASTAGHFIRULLAH! sunguh menyesal aku datang ke sekolah pagi tadi. hahaha. tapi, tak apa lah, cikgu beri kerja rumah pon supaya skill kami dalam menjawab paper peperiksaan semakin meningkat, bukan saja-saja cikgu beri. jadi, aku dengan tak rela hati menerima segala kerja rumah bagai yang berlambak tu. T.T

Terima kasihlah cikgu-cikgu ku, sayang kamu semua. hahahaha. ok, then, hari Ahad, saya akan menghadiri satu seminar SPM yang mungkin best. xD then, Jumaat? Cikgu Biology ku membuat satu kelas tambahan. pergh, favourite subject, so can't miss it. xD ari Ahad, apa yang aku lupa tentang hari Ahad ini ya?? emm.. >< ha! FARAH! KAK BELLA! JANGAN LUPA BAWAK KAMERA! macam kau baca je blog aku ni. ==" harap dia tak lupa nak bawa kamera dia yang aku suka ue. xD cinta pandang pertama aku kat kamera dia. hahahaha. dan dengan kamera tulah aku belajar seni fotografi dan videografi. xD

bila aku baca balik kat atas, pergh, gila lahh. dah bukan macam cuti dah ni. hari-hari ada je yang kena buat. ==" tak pa lah, SPM da dekat kot, so, GAMBATEH! heee~ kepada yang pergi KL and belikan aku souvenir, terima kasih banyak-banyak. aku tak suruh pon kot. =.=" hish, buat rasa bersalah je. Y.Y

ok lah, lagi sekali aku ingin ucapkan Selamat Deepavali, and may you all have a splendid holiday. to all SPM candidates, don't forget to open your book eventhough it is holiday. xD

ikhlas daripada : 17 .xD



Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.