Apa pun tak boleh.. :)
Posted on Thursday, October 6, 6.10.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. Xjawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) yes, anda semua nampak tajok post di atas? ye, post kali ini tiada kaian dengan pencipta quotes tu ye.. hari ni, aku nak menyataka kepelikan aku, well, ayat tak sedap, tukar lain, nak menyatakan pemikiran aku yang telah lama aku pendam dan simpan daripada diketahui umum. tapi apa entah dan di mana entah slacknya, benda yang aku nak simpan ni masih diketahui umum.. tak apalah, mereka dah tahu, nak buat macam mana..

yes, sebelum aku merapu lebih banyak lagi, aku ingin menyatakan kenapa post ini wujud.. ceritanya bermula begini, seperti mana kamu semua da tahu, PMR da berlangsung selama 3 hari dan hari terakhir pada hari Isnin minggu depan. ketika post ini ditulis, calon PMR baru sahaja habis menduduki kertas Sains 1&2 dan kertas Sejarah. well, ada la sorang minah ni yang aku agak concern pasal sains dia sebab dia agak lemah dalam sains. itu apa yang dia cakap pada aku lah, taktau lah betul ke tak. so, aku pun tulis lah di laman sosial MukaBuku tu yang aku agak risau pasal hari ini. then datang sekolah, ada sorang mamat iaitu kawan aku tanya aku, siapa budak perempuan tu. aku haya mampu tersenyum.. nak tahu dia cakap apa?? "Haziq, kau ni, lupakan jelah, kan nak SPM ni.." aik, yang kau boleh pulak? aku tak boleh? aku dengan dia tak ada apa-apa pon kot. BTW, aku memang tengah try nak lupakan dia buat SEMENTARA sebab SPM pon dah dekat. haish. apa aku buat, mesti orang pandang serong.. kadang-kadang agak sedih la kan.. T.T tak apalah, biarlah korang nak pikir apa pasal aku, yang penting aku bahagia dengan dia.. :) hahahaha.. dengan family, dan paling penting, dengan Allah.. :)

huh. puas aku membebel di blog ni.. :) sorry for all the readers,*ada ke??* because you are forced to read this crap.. :)

sekian,
Haziq.. :)

p/s : gudluck ye to u.. :) tggl paper maths and kemahiran hiudp kan?? yang kira-kira akaun tu buat betul-betul.. :) jangan meniru like I did way back in 2009.. xD
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.