Abduction... ><"
Posted on Saturday, October 1, 1.10.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. Xjawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) whoo, kalau kamu semua baca post sebelum post ni, kamu semua akan tahu yang semalam,aku,akakku, dan adik-adikku pergi menonton satu movie ni yang bertajok "ABDUCTION" Ok, bawah ini adalah posternya.. xD


Haha, kamu semua tengok posternya, gempak kan?? yess, but ia hanyalah indah khabar daripada rupa.. :) sebelum aku bagi komen aku tentang movie ini, biarlah aku bagitahu kamu semua sinopsisnya. :D ok, cerita ini mengisahkan seorang budak yang bernama Nathan Price a.k.a Nathan(Taylor Lautner) yang dapat tahu ibu bapa yang selama ini membesarkan dia adalah bukan ibu bapa kandungnya. Ibu bapa angkat ini adalah agen CIA yang ditugaskan untuk menjaga Nathan. Setelah mereka dibunuh, Nathan dan aweknya, aku lupa siapa namanya, diburu oleh orang jahat yang amat hebat.. so, dalam pelarian itu, Nathan jumpa satu persatu jawapan yang dicari selama ini iaitu siapakan dia dan siapakah ibubapa kandungnya.. :D

ok, dah baca sinopsosnya?? macam best kan?? hahahaha. well, aku nak ulas sikit la, for girls who really like hot guys like Taylor, mereka akan cakap cerita ini best.. xD sebab dapat tengok badan si Taylor. well, for guys, you wil said it is the most stupid action movies. .xD bagi aku la kan, semalam RM 9.00 aku terbang macam gitu je. haihh.. nak ikutkan sangat akak tu, ha kau, hamek, tak best. =.=" ikotkan hati semalam nak je beli tiket Libas, ye la kan, nak support our movies. haha, tapi akak pulak taknak.

kepada jejaka-jejaka sekalian, tak payah la bawak awek korang pergi tengok cerita ni, korang yang akan sakit hati dengar dioang mengagungkan si Taylor uh. Putus tak pasal-pasal je. hahaha. knapa aku tahu? well, akak aku taj habis-habis cerita pasal kehebatan Taylor dalam movie tu sepanjang perjalanan balik ke rumah.

kepada perempua sekalian, kalau nak tengok, pergi lah tengok. tapi jangan bawak pakwe korang, diorang akan tertidur dalam panggung. .:D n janan marah dioarang kalaiu diorang kutuk si Taylor uh.. :D

ok lah, sampai sini sahaja ulasan aku, dah nak siap-siap pergi kelas tambahan ADDITIONAL MATHEMATCS.k,guoodbye and may you all have a nice weekends.. :)

Yang Benar,
Haziq.. :D

p/s: ADDMATHS IS GREAT!! xD
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.