Trial Yang Mendatang.....
Posted on Friday, August 19, 19.8.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. Xjawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) wee~


TRIAL DAH HABIS!!!!!!!!!!
huahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
suke aku!!!
ok fine,, aq berangan jap jadik budak2 form 3.. n terkenang balik pe kitoang bwat pas trial abes time form 3.. :D wuu,, td tgk dak2 form 3 abes trial.. waa,, sungguh hepi mereka.. hepi dalam sedih sbb diaong cakap ngn aq,, soklannya susa2.. :D huhu.. adeq2,, biasa la 2,, trial akn jadi lebih susa drpd PMR sebenar.. :) lau koang dapat bnyk A,, insyaAllah dapat 8A nnty.. :) 2 sbb aq cakap,, time trial buat all out,, baru tau pe kelebihan kita.. jgn trial 2 bwat cm ujian biasa.. ujian biasa,, ttop mata bole bwat.. trial ni,, jgn main2,, ia adalah sijil yg digunakan untuk mohon SBP n MRSM. ni untuk sesiapa yg berniat nk g MRSM  n SBP,, kelayakan MRSM, adalah 6A manakala SBP adalah 7A.. ni baru nk mohon tau.. yg MRM nnty kne g amek pkse dy dulu.. *aq da pass da,, dapat g muar tp ibu ta kasik.. :D* haa,, bkn senang nk g mohon.. aq nk mohon MRSM pon cukop2 mkn jee.. :D huhu.... xpe2.. :D koang da bwat the best kn?? that is all that matters.. :)

eh,, aq dok cito2 pahai trial org lain pahai pa?? hahaha.. spertimana calon SPM lain,, aq pon akn duduki peperiksaan percubaan yg jatohnye pada hari raya ke 6 or ke 7 aq xpasti.. sedang kamu semua bergembira,, kami ni berperiksa.. ==" amat best skali.. :D hahahaha.. so, ,recently,, aq n dak2 kelas aq ada pra percubaan la senang cakap,, n cikgu2 aq amek soklan dari serata empat.. ==" soklan2 nye amat la mengancam minda.. bole naik gila jawab kat meja uh.. ==" mggu depan ada lagi.. pergh.. meresap.. tp,, xpe,, sepertimana post yg lepas,, cikgu,, terima kasih.. :) hahaha.. nk sedapkn ati je 2.. :) 

aq tgk,, ramai lg kawan2 aq yg ta yakin nk hadapi trial ni.. brader2 n sister2,, mne xyakin pon koang,, trial 2 datang gak.. daripada koang dok mengatakn yg koang xready,, baik koang bangon,, amek buku,, stadi.. lau malas nk stadi cm aq,, stadi last minit... tp,, jgn la xstadi tero,, stadi la jugak.. :D huhu.. well,, bila cakap pasal stadi ni kn,, baru aq tau apa klebihan gempak gempur ni... untuk org yg suke stadi last2 minit cm aq,, at least sebelom trial kitoang da blaja.. :D 4 gempak gempur ni.. :D hhahaha.. so,, cikgu cikgu,, bwat bnyk2 bole?? saya suka la pkse2 ni.. bukn sahaja bole stadi,, tp beg ringan.. :D

so,, 4 all calon PMR,,
SELAMAT DAPAT KEPUTUSAN AND SELAMAT KENA BEBEL DENGAN IBU AND AYAH.

2 all calon SPM,,
SELAMAT BER"TRIAL".. :d MAY THE FORCE BE WITH YOU.. :)

sekian sahaja,,
Haziq.. :D

p/s : aq pon dapat gak SBP time form 1.. :D
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.