Kebencian Melanda Diri Ini.. T.T
Posted on Tuesday, August 16, 16.8.11, Comment [0]
Assalamualaikum.. Xjawab dosa,, jawab?? pahalaa... :) well,, as you all know,, hari ini, kami pelajar form five SMKTU 2,, telah menghadapi Gempak Gempur.. hari ni,, sybjek Mathematics and Bahasa Melayu..... Nak tahu kenapa tajuk post begitu bunyinya??

Disini ada jawapannya... Mathematics!!!! sebelom peperiksaan 2 mula,, aq da blaja.. sume aq da recall balik... sehari sblom uh niat nk blaja,, tp buku plak ilang.. astaghfirullah..sabar2... xpe2,, aq cari buku nota lak,, pon xde.. aduhh.. nk nanges mlm semalam.. pagi tdi,, setelah Chin Jia Hao kluar dari kereta jee,, aq teros, dengan lajunya, pergi kearah dia.. n mintak buku Mathematics dia... Mentelaah buku seseorang yg kemas selama beberapa ketika,, aq dapat balik apa yg kitoang blaja dulu.. happy bukan main kepalang aku td..every soalan aq buat,, aq dapat selesaikan.. lalu,, aq melangkah dgn hati yg konpiden nk jawab... masok kelas,, blaja ag ngn yg lain2.. fuhhh.. mmg best..


TIBA MASANYA..... kertas diedarkan... aq mula menjawab..... bunyi loceng..... Cikgu Al'Fatihah masok kelas... selepas beberapa kali round,, dia datang ke meja aq, n tgk aq.. aq dongak.. dia pandang aq sambil tersenyum.. "Haziq,, jangan buat kesilapan lagi ya... jangan CARELESS lagi... check jawapan tu banyak2" aq tersenyum.. mmg itu adalah kesilapan sengal aq sepanjang tahun n dalam setiap pekse,, mmg 2 je yg aq selalu buat... ok,, aq tekad,, xkn bwat careless lg.. well,, CARELESS takda kot td,, tp more like soalan yg agak berbelit.. huhu.. T.T probability,, soalan punya senang,, aq salah buat.. Matrices,, da dapat pg tadi,, sampai soalan tu,, otak aku teros blank... soalan linear law,, yg last skali,, suo bwat straight line,, aq lupa cmne nk bandingkn.. ASTAGHFIRULLAH!!! satu hari aq teros ilang mood kerana kebodohan diri sendiri...Cikgu,, maafkan saya,, saya xberjaya lagi sekali.. T.T BM xde masalah...

Ya Allah,, tolong laa,, kuatkn ingatan aku ini.. aq sangat memerlukannya.. amin... huhu..

baiklah,,
sampai disini sahaja,,
mood suda tiada,, katil memanggil2..
buku kimia meraung2...
so,,
sekian,,
Haziq.. :')
 tetap tersenyum walau hati masih di dalam duka.. :')


p/s : esok kimia!! paper trial MRSM 2010 cikgu aku amekkn.. best kn?? hahaha.. mampos aq.. :D
Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.