Lelaki or Perempuan?? :/
Posted on Friday, July 1, 1.7.11, Comment [0]
Assalamualaikum n salam sejahtera.. da 2 ari ek xupdate?? hahaha.. lme xupdate sbb bzy jee.. =.=" ok,, dah2,, sambong citer yg berkaitan ngn post kali ni...

Citer ni berlku time aq p mkn td.. yeah,, mkn kuey tiow kerang.. :D with teh tarik gelas besar.. :D sedap2,, ok,, da masok citer lain.. back to the topic,, sedang aq enak makan,, nga hayati mknn uh,, datang dua manusia.. 2 2 berpakaian wanita...

lalu,, mereka berdua pon duduk di meja sebelah aq... mula2 aq xhiraukan,, but then,, aq dengar suara lelaki lembut,, aq toleh kiri kanan,, xde pulak lelaki yg lembut berdekatan aq..(curiosity la kn,, 2 sbb mnjajar carik..) well,, aq sambong mkn balik,, then,, aq nmpk sorang insan yg aq knal mnuju ke arah meja uh.. aq pon senyum kat dia.. then,, knape tah,, mata aq follow bliau,, dy tegor dua org minah uh,, bila minah 2 org uh bukak mulut je,, dah sah,, suara yg aq dengar td suara dioang.. =.=" ingatkan minah,, rupe2nye mamat.. well,, soang uh mmg nmpk mcm mamat ah sbb muka dia lebih kurang cm lelaki n tiada buah dada.. (maaf,, trpkse letak.. :) ) tp,, yg ag soang,, da la pkai slua pndek,, paha besa,ada buah dada,, suara cm lelaki lmbut!! gila otak,, aq pon cm terkejot gak ah,, peh mamat nie,, nk jadi pmpuan pnye pasal,, dia sanggop bwat pmbedahan masokkn silikon dalam payu dara.. =.="

aq pon sambong mkn,, then,, datang ag soang,, tp yg ni more like lmbut sbb,, tgk muka da tau.. :D suara pon da tau.. hahaha.. tiba2,, dy kuakn sekotak rokok.. haha.. soang2 amek rokok uh except yg aq knal uh.. haha..dalam otak aq ligat berpikir,*aik,, nk jadi pmpuan,, tp merokok,, xke sengal namanya?? =.="* yg aq mampu buat hanya lah geleng kpale jee.. nk nasihatkn,,nnty org ckp aq beriya lak.. *apapontakbole~ :P*

well,, kpade kawan2,, jgn la tukar2 jantina ni.. syukur je lah pe yg kita ada.. nk jadi metrosexual takpe,, jgn jadi jantina lain.. metrosexual ni adalah insan yg pntingkn kekemasan dalam semua aspek.. dy lau bole nk kemas slalu.. :) org slalu salah aggp golongan ni.. tp aq respek keje2 org metrosexual ni,, sume bnde kemas.. :D kemas n teratur.. :)

kalau kita lelaki,, jgn jadi pmpuan,, da lah salah dr undang2,, pastu bg Muslim,, kan agama kita xkasik tuka2 jantina.. hish..but then,, yg Muslim gak yg bnyk buat2 bnde gini..aq tgk pon malu.. aish.. xsanggop tgk... dgn lagak pmpuan,, tp bile suara klua,, haha,, kalah suara aq.. :D bersyukurlah dgn apa yg kita ada...

klau pmpuan,, xyah jadik lelaki,, wahai kaum pmpuan,, kamu adalah golongan plg senang nk masok syurga tau x?? knape nk jadik lelaki yg lebih bnyk tggungjawabnye?? terima je lah diri ni seadanya.. xyah nk berangan jadik lelaki.. alasan,, lelaki pnye aurat siket,, so nk jadik lelaki.. jadah mu... ingat senang2 nk jadik lelaki??ergh... syukurlah dapat jd kaum pmpuan kerana kamu adalah golongan yg darjatnya diangkat tggi.. jgn biarkn hasutan syaitan memakn dirimu..

so,, terima lah diri ini seadanya,, n cuba perbaikkn apa yg kita masih kurang.. :) ingat,, sntiasa beribadat kpd yg Maha Kuasa.. :)

yg kuat mmbebel,,
Haziq.. :D

p/s : doakn kejayaan PBSM dalam pertandingan futsal esok yee.. oh n doakn kmpln NOOB dlam pertandingan Counter Strike yee.. :)


Lots Of Love


Landlord|Bloggers|Post|Follow


Screaming!


Selamat Berbual. :D


You'll Never Walk Alone





History Lesson

Created By : Haziq17.